Categorieƫn
Nieuws

Licht op herinnering 2 november, een terugblik

Van verscheurd naar verbonden.

Indrukwekkend mensen in het donker, soms gearmd, soms alleen slenterend, soms in groepen volop herinneringen aan het ophalen, te zien lopen in het mooie licht op de begraafplaats aan de Soerense weg. Men kon rustig wandelen, meedoen aan activiteiten of kijken wat de activiteiten zoal opleverden. Prachtige beelden waren vaak het gevolg.

Nog mooier waren de dankbare woorden die we als bestuur veel mochten ontvangen. En waar het om ging: een plek vinden waar ruimte is voor het ongrijpbare, het onmisbare, het verdriet en vooral de liefde.

Licht op Herinnering 2022 kon weer plaats vinden dankzij de inzet en betrokkenheid van vele mensen. Speciale dank aan de oprichters. Tom Schoemaker kent ze ongetwijfeld allemaal. Dank aan de kunstenaars en betrokkenen bij de activiteiten. Dank aan alle sponsoren voor inzet en financiĆ«le ondersteuning.

We zullen er alles aan doen om in 2023 Licht op Herinnering te kunnen laten schijnen. Wanneer je hieraan mee wilt helpen, welkom.

Anneke van der Weg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *